Sr. Ramon Vila i Solé

President

Sóc Empresari i Llicenciat en Farmàcia. La meva vessant social inclou: Patró Universitat Pompeu Fabra (ESCI). Cofundador dels Laboratoris Farmaceutics DAU. Patró Fundació PIMEC Acció Social.

Sr. Manuel Segura

Vicepresident

Comptable, (encara que filòsof de formació), especialitzat en l’optimització i informatització de processos administratius i financers. Apassionat de les noves tecnologies i la comunicació i convençut de la necessitat del Tercer Sector en la nostra societat.

Sra. Inma Coronas

Vocal

Tinc prop de 60 anys. Mare, avia i metge. He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i des de fa 25 anys com dermatòleg. Em vaig formar al Hospital del Sagrat Cor on hi vaig treballar durant 15 anys i ara treballo al Centre Medic Teknon. Em segueix agradant la meva feina. Crec en la persona i en la salut integral. És per això que em sento identificada amb la tasca i projecte de la Fundació la Casa de l’aire perquè dona l´oportunitat a nens i nenes de desconnectar de la seva rutina (a vegades difícil), socialitzar-se i gaudir de la natura. ¡Aquestes sortides poden ser la millor medecina!

Sra. Eloísa Alonso

Secretària


Tota la meva vida dedicada a la comunicació corporativa, especialitzada en l’àrea de la salut, la meva professió m’apassiona. De formació psicologia i àmplia experiència en el Tercer Sector.

Sr. Joan Jesus Tugués

Vocal

Enginyer Quimic durant mes de 40 anys, de jove portant un esplai de nois i noies deficients durant 9 anys, actualment donant cursos de “quimica per no quimics” i ara amb el desig de tornar a col.laborar amb tasques socials.