Servei Educatiu

Alba Viana Giné

Sóc graduada en Geografia i estudiant en Educació Infantil. Professionalment he participat en programes d’acompanyament educatiu relacionats amb l’educació no formal dintre de les escoles. He pogut formar part de manera voluntària en projectes educatius internacionals dedicats a la infància en situació de vulnerabilitat. El meu desig és poder transmetre a tot infant, uns valors, actituds i coneixements en un entorn natural idoni, basats en una educació personalitzada, emocional i de qualitat.

Arià Bayé

Soc graduat en Història i estudiant del màster de Formació del Professorat de Secundària. La meva aventura al món del lleure va començar de petit, quan era infant a l’esplai. A partir dels 18 anys, vaig assumir al rol d’educador, i des de llavors que he estat vinculat al món del lleure. Obtenint formacions continuades, especialitzant-me en aquest àmbit, ja sigui en entitats, fundacions i organitzacions de caràcter socioeducatiu.
Visc la tasca d’educador no només des de la perspectiva de l’educació informal amb valors, en pro de l’aprenentatge vivencial, l’acceptació de la diversitat o la socialització i compliment dels drets dels infants; sinó també com a eina de transformació social.

Núria Bolao

Sóc estudiant de mestra d’educació infantil, monitora d’esplai i una muntanyenca aficionada. L’educació en el lleure m’ha acompanyat molts anys de la meva vida i m’ha fet descobrir valors com la participació, el respecte, el treball en equip o la igualtat. Valors que vull continuar transmeten. Penso que el lleure és un espai molt valuós a la vida d’un infant.

Manel Navarro

Sóc estudiant d’audiovisales, estic orgullós de pertànyer a aquesta fundació on puc ensenyar i aprendre dels infants. El meu objectiu és que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin de la natura fent activitats relacionades amb el seu entorn.
Transmetre bon humor, motivació i educar simultàniament sempre és la meva intenció.

Cristina Fernández Jiménez


Sóc graduada en Filosofia i estic cursant el màster de Formació del Professorat de Secundària per a l’especialitat de Filosofia. Vaig començar a formar part del món del lleure essent “nena d’esplai”, uns anys després vaig fer el salt, i ara fa 6 anys que sóc monitora de lleure. Alhora gaudeixo molt de la natura i sempre que puc m’escapo de la ciutat per deixar de trepitjar asfalt i respirar aire net. Crec en el món del lleure perquè obre les portes a una educació experiencial, vivencial, espontània i estimulant que contribueix en el creixement personal de cada infant.

Secretaria i Administració

Carlos Oliden Gutiérrez

Sóc Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Disposo de més de 10 anys d’experiència en Gestió i Administració d’Empreses, exercint com: Controller, Auditor intern i Consultor. “Fer possible que els nens puguin gaudir del seu dret d’beneficiar-se del entorn natural, i l’aire lliure és construir una societat més respectuosa i compromesa amb el planeta.

Paola Ramírez Travesset

Sóc jurista, i actualment superviso les qüestions legals de la fundació, alhora que m’encarrego del departament de Recursos Humans. Penso que tots els infants, sense excepció, tenen dret a créixer i desenvolupar-se sota les mateixes oportunitats, sent per això una experiència molt enriquidora pels nens i nenes que no disposen dels mitjans necessaris per sortir del seu entorn, poder gaudir, al mateix temps que aprenen, d’un seguit de jornades a la natura.

Geniffer Gutiérrez

He estudiat empresarials i actualment a la Fundació gestiono les Relacions Institucionals i la captació de fons. Crec que ajudar a la infància ensenyant el respecte per la natura i l’ésser humà, és potenciar el creixement en felicitat, contribuint així al canvi en la societat.