Servei Educatiu

Alba Viana

Alba Viana

Sóc graduada en Geografia i en Educació Infantil. He format part de manera voluntària en projectes educatius internacionals dedicats a la infància en situació de vulnerabilitat. El meu desig és poder transmetre a tot infant, valors i coneixements basats en una educació personalitzada, emocional i de qualitat.

Alba  Gorlat

Alba Gorlat

Sóc graduada en Ciències ambientals. Les meves dues passions convergeixen en l’educació ambiental i el lleure. Els infants i la natura mai deixen d’ensenyar-te i el meu desig és poder transmetre a les noves generacions la passió i els valors de respecte per al medi ambient, ja que elles i la natura són el nostre futur.

Marc Armengol

Marc Armengol

Sóc Educador social en construcció. Sóc monitor de lleure, porto des dels 16 anys amb contacte amb infants des de casals d’estiu fins a menjadors escolars. He treballat en entorns socioeconòmics complexos a diferents districtes de Barcelona. “Sigues el canvi que vols veure en aquest món” 

David Hueltes

David Hueltes

Sóc graduat en educació primària amb menció en educació especial i postgraduat en educació emocional i benestar. Tinc experiència com a monitor i mestre en esplai, extraescolars i casals d’estiu. Sóc un apassionat del lleure perquè em va canviar la vida i em va fer créixer més que qualsevol altre experiència.

Cristina Fernández

Cristina Fernández

Sóc graduada en Filosofia i estic cursant el màster de Formació del Professorat de Secundària per a l’especialitat de Filosofia. Des de fa 6 anys sóc monitora de lleure. Crec que el món educatiu i de lleure obre les portes a una educació espontània i estimulant que contribueix en el creixement personal de cada infant.

Aina Tena

Aina Tena

Sóc cursant del grau d’Infermeria. He crescut des de ben petita acompanyada del lleure amb colònies, casals i extraescolars; i sempre he agraït tot allò que el lleure m’ha transmès. És per això que considero el lleure educatiu a la natura com a eina imprescindible per un creixement holístic dels infants i adolescents.

Nira Freixes

Nira Freixes

Sóc Animadora Sociocultural i actriu. Des de ben petita he estat en contacte amb el món del lleure a través de caus i esplai, fet que m’ha portat a triar el meu ofici de gran. Tinc experiència de lleure amb infants i joves. Crec en la natura com a eina d’aprenentatge de valors i com a introspecció de cada individu.

Secretaria i Administració

Geniffer Gutiérrez

Geniffer Gutiérrez

Sóc tècnica en Administració i Finances, amb estudis en Diplomatura Empresarial. Activista en defensa dels drets dels infants i la joventut. Actualment a la Fundació gestiono les Relacions Institucionals i la captació de fons. Crec que ajudar a la infància ensenyant el respecte per la natura i l’ésser humà, és potenciar el creixement en felicitat, contribuint així al canvi en la societat.

Carlos Oliden

Carlos Oliden

Sóc Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Disposo de més de 10 anys d’experiència en Gestió i Administració d’Empreses, exercint com: Controller, Auditor intern i Consultor. Fer possible que els nens i les nenes puguin gaudir del seu dret i beneficiar-se de l’entorn natural, i l’aire lliure és construir una societat més respectuosa i compromesa amb el planeta.

Paola Ramírez

Paola Ramírez

Sóc jurista, i actualment superviso les qüestions legals de la fundació, alhora que m’encarrego del departament de Recursos Humans. Penso que tots els infants, sense excepció, tenen dret a créixer i desenvolupar-se sota les mateixes oportunitats, sent per això una experiència molt enriquidora pels infants sense recursos per sortir del seu entorn, poder gaudir i aprendre de les jornades a la natura.