Servei Educatiu

Alba Viana Giné

Sóc graduada en Geografia i estudiant en Educació Infantil. Professionalment he participat en programes d’acompanyament educatiu relacionats amb l’educació no formal dintre de les escoles. He pogut formar part de manera voluntària en projectes educatius internacionals dedicats a la infància en situació de vulnerabilitat. El meu desig és poder transmetre a tot infant, uns valors, actituds i coneixements en un entorn natural idoni, basats en una educació personalitzada, emocional i de qualitat.

Manel Navarro

Sóc estudiant d’audiovisales, estic orgullós de pertànyer a aquesta fundació on puc ensenyar i aprendre dels infants. El meu objectiu és que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin de la natura fent activitats relacionades amb el seu entorn.
Transmetre bon humor, motivació i educar simultàniament sempre és la meva intenció.

Jordi Montesinos Jori

Sóc estudiant en Administració d’Empreses i Marketing. Els meus inicis en el lleure han estat com infant, formant part d’una entitat d’aquest món, fins arribar a ser de l’equip de educadors i educadores de generacions posteriors del centre. És una funció que m’agrada molt desenvolupar amb una actitud motivadora, participativa i lúdica, amb la finalitat que l’infant gaudeixi i s’enriqueixi d’aquest espai a la natura.

Núria Bolao

Sóc estudiant de mestra d’educació infantil, monitora d’esplai i una muntanyenca aficionada. L’educació en el lleure m’ha acompanyat molts anys de la meva vida i m’ha fet descobrir valors com la participació, el respecte, el treball en equip o la igualtat. Valors que vull continuar transmeten. Penso que el lleure és un espai molt valuós a la vida d’un infant.

Anna Lecina

Sóc estudiant en Sociologia. Sempre he estat immersa en el món de l’educació en el lleure, ja sigui com a infant o participant-hi activament com educadora en entitats relacionades. Per això, al haver viscut en pròpia persona aquesta experiència, crec que qualsevol infant ha de poder tenir accés a aquest tipus d’aprenentatge personal, a part d’establir un contacte directa amb la natura. El meu punt fort és la iniciativa i l’empenta.

Ida De León Epitie

Actriu, Integradora Social i estudiant d’Educació Social. Actualment treballo com a Educadora pel Centre Obert Muntanyès de la Fundació Pare Manel. Vaig estudiar fotografia i el curs de monitora. M’encana el teatre Social, em permet compaginar les meves dues vocacions, la interpretació i el món Social.

Neus Alcántara Duran

Sóc graduada en Pedagogia. Especialitzada en temes d’educació emocional desenvolupats amb infants i famílies. A més de treballar de forma transversal en matèria de perspectiva de gènere amb tots els col·lectius d’edat. M’apassiona la natura i l’educació com una forma de creixement personal i autoaprenentatge continuo, per part de tots els agents que hi participen. Penso que hem d’acompanyar i oferir estímuls perquè això sigui possible en l’infant.

Cristina Fernández Jiménez


Sóc graduada en Filosofia i estic cursant el màster de Formació del Professorat de Secundària per a l’especialitat de Filosofia. Vaig començar a formar part del món del lleure essent “nena d’esplai”, uns anys després vaig fer el salt, i ara fa 6 anys que sóc monitora de lleure. Alhora gaudeixo molt de la natura i sempre que puc m’escapo de la ciutat per deixar de trepitjar asfalt i respirar aire net. Crec en el món del lleure perquè obre les portes a una educació experiencial, vivencial, espontània i estimulant que contribueix en el creixement personal de cada infant.

Secretaria i Administració

Mònica Soler Ranzani

Sóc doctora en Educació i la meva trajectòria professional dels darrers anys ha estat vinculada a l’educació i la salut. Em fa feliç treballar a la Fundació Roger Torner en  la seva aposta d’inversió de futur per a la infància més desprotegida, en un projecte que integra la salut, la inclusió social, l’escola de natura i l’educació en la diversitat i la llengua, valors tots ells que ens fan indispensables en la formació de la ciutadania del demà.

Carlos Oliden Gutiérrez

Sóc Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Disposo de més de 10 anys d’experiència en Gestió i Administració d’Empreses, exercint com: Controller, Auditor intern i Consultor. “Fer possible que els nens puguin gaudir del seu dret d’beneficiar-se del entorn natural, i l’aire lliure és construir una societat més respectuosa i compromesa amb el planeta.

Paola Ramírez Travesset

Sóc jurista, i actualment superviso les qüestions legals de la fundació, alhora que m’encarrego del departament de Recursos Humans. Penso que tots els infants, sense excepció, tenen dret a créixer i desenvolupar-se sota les mateixes oportunitats, sent per això una experiència molt enriquidora pels nens i nenes que no disposen dels mitjans necessaris per sortir del seu entorn, poder gaudir, al mateix temps que aprenen, d’un seguit de jornades a la natura.