Sr. Joan Roma i Vergés

President d’Innova, Associació per a la Innovació Organitzativa i Social, investiga i acompanya transicions d’empreses i institucions. Dirigeix els programes internacionals De la Idea a l’Acció i Lideratge, Innovació i Management.

Sr. César Viguera

César Viguera, editor de Revista de Neurología des de 1976, dedicat a la comunicació científica i a la formació de postgrau. Director de iNeuroCampus i de neurologia.com

Sra. Inma Coronas

Tinc prop de 60 anys. Mare, avia i metge. He treballat com a metge de capçalera, metge d’ empresa i desde fa 25 anys com dermatoleg. Em vaig formar al Hospital del Sagrat Cor on hi vaig treballar durant 15 anys i ara treballo al Centre Medic Teknon. Em segueix agradant la meva feina. Crec en la persona i en una salut integral. Es per aixo que em sento identificada en la tasca i projecte de la Fundacio la Casa de l’aire perque dona l´oportunitat a nens i nenes de desconectar de la seva rutina (a vegades dificil) , socialitzarse i gaudir de la natura. aquestas sortidas poden ser la millor medecina!

Sr. Pascual Ortuño

La meva vida professional ha estat dedicada al Dret: com a professor universitari, com a advocat, jutge, i també com a investigador, treballant per a la millora del sistema legal. Vaig ser Director General de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya, període en què es va promulgar el Llibre III del Codi Civil de Catalunya sobre les associacions i fundacions, que va suposar un impuls per avançar en la transparència i modernització de les entitats jurídiques sense ànim de lucre.

Sr. Jordi Torrens


Economista, empresari dels sectors de la distribució de productes químics i transport, vicepresident de la Cambra de Comerç de Manresa i “boig pel basquet”.

Sra. Carme Roig

Pedagoga i cap de publicitat d’una editorial de llibre de text. Sempre he estat sensible i interessada en l’educació dels infants. Per això considero que les activitats de La casa de l’aire són molt necessàries per completar i enriquir la formació dels nens i de les nenes.

Sra. Montse Tarrés

Experta en Comunicació, reputació i Responsabilitat Social. Presidenta de la Asociació Nacional de Directius de Comunicació. Interessada i dedicada a totes aquelles coses que mouen la comunicació per fer una societat millor.

Sr. Felip Costa

Arquitecte. He estat professor de la Universitat Politecnica de Catalunya, i de la Ramon Llull, Sotsdirector general i Director de Recerca a l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya, Director Tècnic a Dragados, Director Tècnic i Delegat d’edificació a Copcisa, i Director d’Edificació i Director Tècnic a Comsa.