Un cop realitzades les primeres colònies d’estiu del projecte La Casa de l’Aire…

L’equip educatiu que ha col·laborat i participat enèrgicament durant aquests cinc dies de colònies, en el cor del Parc Natural del Montseny, s’ha emportat cap a casa un gran somriure, satisfacció personal i sentiment de felicitat, després de tots els adéus dels infants que hi han participat.

Les aventures, emocions, històries i vivències que cadascú d’ells ha compartit i experimentat en aquesta estada, ens ha fet créixer a totes com a persones, en una societat molt complexa i en continua transformació. Per aquest motiu, la Fundació Roger Torné està compromesa en millorar el benestar social de la infància més vulnerable de Barcelona, tot destinant el seu capital econòmic a potenciar les oportunitats de lleure educatiu per tots i totes.

La constància i esforç de les educadores i educadors per fomentar un ensenyament- aprenentatge en valors, hàbits saludables, lleure de qualitat i pensaments transgressors, des del respecte per les diferències individuals i de grup; han fet possible que vint-i-nou infants de procedències, creences i ètnies molt diferents, que habiten en barris complexes de Barcelona, poguessin plaure d’aquesta experiència fantàstica, única i irrepetible.

Finalment, només agrair la confiança, tenacitat i voluntat de totes les famílies, persones professionals i entitats relacionades amb el món educatiu,perquè aquestes convivències es fessin realitat. Sense oblidar, padrins, empreses i organitzacions que sense ànim de lucre, han aportat el seu granet de sorra, atorgant beques íntegres a infants, per tal que poguessin gaudir de les colònies d’estiu de La Casa de l’Aire.

Moltes gràcies a tots i totes,

Alba Viana Giné

Coordinadora del projecte La Casa de l’Aire

P.D.: A la pàgina de colònies teniu un recull de fotos d’aquesta experiència! Aquí teniu l’enllaç: Colònies d’estiu.

I aquí un parell de mostres ben xules!

_

_