Colònies d’estiu

_  _

Ho hem tornat a aconseguir amb l’esforç i la il·lusió de tots i totes!

Les colònies de setembre de La Casa de l’Aire han estat  increïbles. Plenes d’aventures en els magnífics entorns del Parc Natural del Montseny, històries viscudes, retrobaments esperats, moments únics, sentiments aflorats i descobertes personals; que tots els participants han tingut l’oportunitat de compartir, experimentar i gaudir de forma conjunta.

Durant aquests 5 dies, dia darrera dia, hem viscut com si fóssim una gran família. És tant vertader, que fent una ullada vosaltres mateixos al recull de fotografies preparat des de l’equip humà de la Fundació, podreu veure la felicitat, entusiasme i dedicació posada per totes les educadores i sobretot, sorgit de forma espontània i natural,des de cada nen i nena de La Casa de l’Aire.

Per tot això, l’equip educatiu ha arribat amb les piles carregades de voluntat i professionalitat per seguir endavant en aquest curs 2018-2019. És una empenta d’aire pur contagiada a totes les persones que formen part d’aquesta Fundació. I així, continuar treballant de valent en aquest proper any, per aconseguir omplir La Casa de l’Aire de més infants.

Moltes gràcies!

_

Tallers:

Excursions:

Quotidià:

Jocs i altres històries:

Nens i nenes:

Educadores i educadors:

Ho veieu? Una experiència única que de ben segur repetirem! 😉

_