GivingTuesday és el moviment global de solidaritat que fomenta la cultura de la col·laboració a través de donacions a diferents causes socials. La iniciativa solidària se celebra aquest any el 27 de novembre, just després del #BlackFriday i el #CyberMonday com a crida a la solidaritat rere les jornades de compres i consum.

La Casa de l’Aire participa per segon any consecutiu, es tracta d’un programa integral de caràcter socioeducatiu dirigit a la infància més vulnerable de Barcelona, consistent en apropar als nens i nenes a la natura, a partir del coneixement del medi natural i la promoció d’activitat física a l’aire lliure.

Al llarg de tot el curs col·laborem amb centres escolars dels barris més desafavorits de Barcelona com son Ciutat Vella, Nou Barris, La Pau La Verneda, Ciutat Meridiana, Poblesec , desenvolupant sortides d’un dia a La Casa de l’Aire, situada a l’entorn natural del Montseny, integrades en el programa escolar, fent extensiva així la nostra missió, a més nens i nenes.

El nostre repte per aquest GivingTuesday 2019 és aconseguir 2.500€ per a fer possible un viatge a la natura per a 25 infants més els educadors.

Vols formar part d’aquesta iniciativa? Amb la teva aportació podrem omplir la casa de l’aire de més nens i nenes en risc d’exclusió social dels barris més vulnerables de Barcelona.

Més informació: http://givingtuesday.es/projects/la-casa-de-laire/